vineri, 13 martie 2015

Castigatorul concursului “Jocul Strambaturilor”


La concursul organizat in perioada 7-14 martie s-au inscris 28 participanti, iar in urma tragerii la sorti prin random.org, castigatorul jocului educativ, Jocul Strambaturilor, este doamna 
Mami de Rares.


Premiul oferit in urma concursului este Jocul strambaturilor

Jocul Strambaturilor cuprinde 2 jocuri (Memo Game si Domino) prin intermediul carora copiii pot realiza exercitii de logopedie intr-o maniera haioasa si distractiva impreuna cu parintii, educatorii, invatatorii sau cu logopedul. Acest joc este destinat atat specialistilor (logopezi, psihopedagogi) cat si parintilor. In functie de varsta, cu ajutorul acestui joc, copiii invata sa-si astepte randul, sa potriveasca imagini la fel, notiunile de fata/baiat, sa isi dezvolte motricitatea aparatului fono-articulator si sa respire corect, sa isi dezvolte limbajul si vocabularul sau pur si simplu sa se distreze, iar daca sunt mai maricei, invata 7 nationalitati diferite.  
 
Detalii AICI      

Castigatoarea concursului, doamna Mami de Rares, este rugata ma contacteze  prin email (irina_badeanca@yahoo.com) sau telefonic (0723 313 390) in decurs de 48 de ore pentru a-si revendica premiul.

Multumesc tuturor participantilor pentru impartasirea minunatelor surprize!

2 comentarii: