vineri, 6 martie 2015

Concurs: Jocul Strambaturilor

CONCURS!!!

In perioada 7 martie - 14 martie 2015 va invitam la concurs. Premiul consta intr-un joc Jocul Strambaturilor.


Pentru participarea la concurs trebuie urmati 2 pasi simpli. Iata ce trebuie sa faceti: 
  1.  Scrieti un comment la acest articol in care sa povestiti cea mai placuta surpriza pe care v-a pregatit-o copilul dvs. sau pe care i-ati pregatit-o mamei dvs. cu ocazia zilei de 8 Martie.
  2. Distribuiti public acest articol.
Atentie! Fiecare pas este obligatoriu, doar asa va anuntati participarea la concurs!

Datele (nume si prenume) participantilor vor fi introduse in lista de tragere la sorti pe data de 14 Martie ora 23.59. 

Tragerea la sorti se va efectua prin random.org.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 15 martie atat pe pagina de Facebook cat si pe blog-ul povestilogopedice.blogspot.com 

Succes!

Jocul strambaturilor cuprinde 2 jocuri (Memo Game si Domino) prin intermediul carora copiii pot realiza exercitii de logopedie intr-o maniera haioasa si distractiva impreuna cu parintii, educatorii, invatatorii sau cu logopedul. Acestea il vor ajuta  pe copil sa pregateasca  aparatul fonoarticulator pentru emiterea corecta a sunetelor.

Dimensiuni cutie: 12×12 cm
Dimensiuni cartonase Memo: 10,7×10,7 cm
Dimensiuni cartonase Domino: carton gros, 11×5,5 cm

Autor: Irina Andreea Badeanca
Grafica: Corina Morut

29 de comentarii:

  1. De la baietelul meu de 4 ani o imbratisare puternica si un "Te iubesc!"

    RăspundețiȘtergere
  2. De la fetita mea de 9 ani, cel mai tare mesaj: "Multumesc, mami, ca mi-ai dat tzatza cand eram bebe." :))

    RăspundețiȘtergere
  3. De la fetita mea de 5 ani: "Tu esti cea mai buna Mama de pe lumea asta!"

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a imbratisat si mi-a zis zilnic te iubesc, e foarte impresionant..

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite mami, foicele pentru tie!spuse fiul meu Yannis de aproape 7 ani(autist).Si imi intinse un buchet de floricele din hartie confectionate manual cu ajutorul ergoterapeutei.

    RăspundețiȘtergere
  6. fetita mea (1 an si 10 luni) mi-a zis prima data „te iubesc!”

    RăspundețiȘtergere
  7. Momnetul in care am fost extrem de imprsionata afost acela in care fetita meade 3 ani mi-a facut o felicitare, in imaginatia ei cu o floare si un soare !!! Am plans de fericire !!!!
    share link: https://www.facebook.com/teaadahari.ioakeimidis/posts/720087444775271?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a recitat o poezie invatata la gradinita de ziua mamei apoi mi-a daruit o lalea si mi a zis ca ma iubeste .
    https://www.facebook.com/octavianmarian.manescu/posts/1573065562949639?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  9. In fiecare an, de cand ma stiu, ii daruiesc mamei cu cateva zile inainte de 8 martie, flori si apoi ii dau un cadou pe care stiu ca si-l doreste. 8 martie al mamemi mele tine cel putin 3 zile :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-a daruit un ghiocel confectionat impreuna cu educatoarea si m-a imbratisat

    RăspundețiȘtergere
  11. fetitele mele imi pregatesc mereu desene, declaratii de dragoste, iar cele primite acum de 1 si 8 martie sunt foarte frumoase! Am primit felicitari de la fiecare din fetitele mele - chiar 2 de la fetita cea mare - frumos desenate

    RăspundețiȘtergere
  12. De la baietii mei, cosulete cu flori si felicitari facute de ei( pe ascuns). Declaratii gen" mami te iubesc ca aerul"(Eusebiu, 5 ani)

    RăspundețiȘtergere
  13. I-am daruit ghiocei, o punga de bomboane si i-am spus ca o iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-am primit de la baietelul meu este felicitarea pe care a facut-o la gradinita!

    https://www.facebook.com/crina.buica/posts/1025415447488088

    RăspundețiȘtergere
  15. I-am oferit mamei cadou un ghiveci mare cu florile ei preferate alaturi de o ciocolata personalizata pe care scria "Te iubesc". Cadoul a bucurat-o dar a si intristat-o pentru ca in acea zi m-a ajutat sa ma mut in alt oras, i-am oferit cadoul la sfarsit cand a crezut ca am uitat semnificatia acelei zile tinand cont de agitatia din ultimile 2 zile. Cand i-am oferit cadoul mama vizibil a fost emotionata, a zambit si ne-am imbratisat pentru o clipa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihaita abia a inceput sa invete despre ziua mamei. La gradinita a mesterit impreuna cu doamnele educatoare o felicitare si o floare si a invatat o poezie. Dar cel mai frumos cadou este cand imi spune ca ma iubeste: "Mami, te iubesc cat planetele" (avem o noua pasiune ... sistemul solar). Ilinca e prea mica sa stie de ziua mamei, dar e suficient sa zica "mama" ca sa ma bucur in fiecare zi ca sunt si eu mama.

    RăspundețiȘtergere
  17. Rares mi-a confectionat un buchet de flori(http://rares-stefan.blogspot.ro/2015/02/buchet-pentru-mama.html), iar pentru bunici am pictat impreuna figurine din ipsos cu Chipul mamei (http://rares-stefan.blogspot.ro/2015/03/la-multi-ani-femeie.html)

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce-a mai frumoasa surpriza de 8 Martie a fost ca am petrecut cu fetita mea Alexia pentru prima data si ca Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta de a avea un bebelus <3
    Alexia are 1 anisor si este viata noastra <3

    RăspundețiȘtergere
  19. In urma cu cativa ani, i-am facut o surpriza placuta mamei, de 8 martie, pregatind o masa festiva la care au participat aproape toti membrii familiei.
    S-a bucurat nespus!

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot ce vine din partea celor doi copii ai mei este "cea mai frumoasa surpriza" si ma emotioneaza pana la lacrimi. Anul trecut , la serbarea celui mare, cu ocazia zilei de 8 martie, am fost invitate toate mamicile. Stiam c-o sa recite o poezie, pe care o auzisem, evident de o mie de ori inainte, si cateva cantecele, dansuri,..., dar cand am auzit cantecelul cu dedicatie din final , nu-mi mai puteam opri lacrimile de bucurie si emotie, care suroiau de-a valma pe obrajii mei si pe care ma incapatanam din rasputeri sa le stapanesc, dar pur si simplu tasneau. Nu doream sa devin penibila, in fata atator oameni, asa ca anul acesta m-am bucurat ca mi-a adus surpriza, "inimioara - carticica" cu descrierea mea vazuta prin ochii lui de copil, acasa si am putut plange de fericire in voie . Ii iubesc nespus de mult !

    RăspundețiȘtergere
  21. O surpriza frumoasa a fost chiar vineri, cand ne-a chemat doamna mai devreme cu o ora sa luam copiii, dar defapt ne astepta serbarea de ziua mamei, dupa care am primit felicitari confectionate de copii! Multumim pentru concurs! Diana Jian

    RăspundețiȘtergere
  22. O intamplare amuzanta a avut loc chiar pe 8 martie cand bunica a intrebat-o pe fiica mea, care este in clasa la mine, daca i-a luat flori doamnei la scoala. Dupa o mica ezitare, ea a raspuns:
    - Da, i-am luat, in imaginatia mea!

    RăspundețiȘtergere
  23. Fiica mea ma surprins cu un buchet de flori si impreuna cu tata mi-au pregatit clatite si micul dejun.Am fost o rasfatata de 8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
  24. Baietii mEi - Alex de 4 ani si Andrei de 8 ani jumatate - mi-au cantat "De ziua ta, mamico", mi-au dat cate o feIicitare facuta de ei la gradi, respectiv la scoala, si un buchet de trandafiti cumparat de sot.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cea mai frumoasă surpriză a fost când băiatul meu s-a dus și mi-a cumpărat flori și mărțișor, anul acesta pe 1 Martie, din bănuții strânși de el, fără să îmi spună nimic.
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/863443497031981?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  26. De la fetita mea de 2 ani si 6 luni, primul buchetel de ghiocei. pentru tine mami, La multi ani! Mi-au dat lacrimile..de bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Am petrecut ziua de 8 martie cu mama mea, la un gratar, cu familia noastra si cu nepotelul ei.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ziua de 8 Martie a fost cea mai minunata zi din viata mea, cand dupa multa munca si repetitie fetita mea cu sindrom down, a mancat singura si a fost la toaleta singura pentru prima data , pentru mine bucuria este foarte mare, ceea ce pentru altii sunt lucruri firesti. Ziua de 8 Martie a fost deosebita in acest an.

    RăspundețiȘtergere
  29. Primul martisor si prima floare primite de la micuta mea ( si tati) sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit pana acuma. :-) Abia astept sa spuna "mama"!

    RăspundețiȘtergere