marți, 10 aprilie 2012

Grup de suport/discutii pentru parintii copiilor cu autism sau alte dificultati

In urma cu ceva timp o mamica imi spunea ca este convinsa ca atunci cand voi avea copiii mei nu voi aplica la fel de corect toate "regulile" pe care ii recomandam ei sa le urmeze. Ca imi este usor acum pentru ca nu este vorba despre copilul meu.

In teorie eu sustin ca nu este asa, dar, ce-i drept, nu voi putea sti cu adevarat ce voi face decat atunci cand voi avea propriul meu copil...

Din acest motiv va invit pe voi, parintii, sa participati la un grup de suport/discutii alaturi de alti parinti; alaturi de alti oameni care trec/au trecut prin aceleasi dificultati ca si dumneavoastra.
Am observat ca unele dintre intrebarile care plutesc in aer sau care exista sunt: "Sa avem curajul sa mai dam nastere unui copil?" sau "Este normal sa...?" sau "Are copilul nostru sanse sa merga la o scoala normala?".

Ceea ce va propun este sa cunoasteti alti parinti care ar putea sa va raspunda la intrebari sau sa va spuna cum au gasit ei raspunsul lor(parinti ai caror copii sunt in prezent integrati in scoala normala) sau poate sa cautati impreuna solutii sau raspunsuri.

In cazul in care va doriti sa participati la acest grup, dar nu are cine sa stea cu micutii dvs. vom pregati o echipa de voluntari care sa se joace cu cei mici in timpul respectiv.

Pentru inscriere la grup, detalii, informatii, intrebari sau poate sugestii ma puteti gasi la adresa de mail irina_badeanca@yahoo.com sau la numarul 0723.313.390.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu